Amerikanske pandekager

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Pandekager er næsten altid et kæmpe hit og især bringer de amerikanske pandekager hjemme ved os store smil frem. De smager også vild godt.

Vi spiser dem både til morgenmad og som eftermiddagssnack og allerhelst med bær til og lidt sukker ovenpå😜

De er oveni fyldt med en masse gode fibre, så man kan rolig slå sig løs i dem.

Hele hemmeligheden bag skønhederne er blandt andet det skønne kokosfiber-mel fra urtekram, som er 100% glutenfri. Som alternativ kan du, i en glutenfri udgave, sagtens erstatte kokosfibermelet med mandelmel.

Til ca 4 pers skal du bruge:

300 g havregryn ( evt glutenfri )

50 g kokosfibermel

6 dl mælk

4 æg

2 tsk vaniljepulver

2 tsk bagepulver

1/2 tsk salt

1 banan

Olie til panden

  • Skræl bananen og mos den
  • Put alle ingredienser i en skål og blend det sammen med stavblenderen.
  • Fordel dejen i små cirkler på en varm pande med lidt olie og steg først den ene side, derefter den anden.
  • Servér straks med friske bær, sukker, sirup eller spis dem blot som de er.

Rigtig god fornøjelse❤️