Bananmuffins

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Muffins er altid et kæmpe hit og noget man sagtens kan have i fryseren til de dage, hvor der skal forkæles lidt😍

Jeg har lavet en version med marcipan og de er efter min mening ligeså gode, omend bedre som de klassiske med chokolade😍

Til ca 20 stk skal du bruge:

1 banan

2 æg

170 g sukker

125 g hvedemel

2 tsk vanilje sukker

1 tsk bagepulver

100 g marcipan

100 g smeltet og afkølet smør

  • Pisk æg og sukker til en luftig masse.
  • Tilsæt den afkølede smeltede smør.
  • Mos bananen og riv marcipanen heri.
  • Tilsæt de to ingredienser i æggemassen.
  • I en anden skål tilsætter du alle de tørre ingredienser og sigter dem i dejen.
  • Pisk til dejen er ensartet.
  • Hæld dejen i muffinsforme og bag dem i ovnen ved 170 g i ca 10 min. Tag dem ud nær de er gyldne og faste.
  • Pynt dem med sigtet flormelis eller smeltet mørkt chokolade😍