Bananmuffins

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

En kage til kaffen??

Så skal du prøve de her mega lækre og svampede bananmuffins😍

De er super svampede, idet de bla indeholder squash🤩

Jeg plejer at lave en ordentlig stak af dem og smide dem i fryseren, vi ikke får spist. Det kan de nemlig sagtens og det bliver de bestemt ikke ringere af😋

Mine bananmuffins indeholder ikke ret meget fedt, hvilket jo gør dem til et glimrende alternativ til de federe kagetyper, og det er uden at gå på kompromis med både smag og konsistens😍

 

Du skal bruge:

125 g mørk farin eller sukrin gold

½ dl olie

2 æg

3 bananer

100 g chokolade

50 g squash

2 tsk vanilje

2 tsk bagepulver

½ tsk salt

125 g kagehvedemel (Finax)

 

  • Skræl squash og riv det fint på et rivejern.
  • Hak chokoladen.
  • Pisk æg og farin let og luftig.
  • Mos banerne med en gaffel.
  • Tilsæt olie, squash og banan.
  • Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en skål.
  • Sigt de tørreingredienser i skålen med æg, farin og squash og rør godt i dejen.
  • Vend chokoladen i dejen.
  • Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 175 grader i ca 12-15 min (til de er faste).
  • Afkøl dem på en bagerist og pynt dem evt når de er helt afkølet.

Rigtig god fornøjelse ♥️