Choko müslibar

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Mmmmmmmhhh…..haps altså😁😍

Hjemmelavede müslibarer er altså noget af det skønneste snack, der er til.

De industrielle kan du godt springe let og elegant over, når du er i supermarkedet🤗

Med min opskrift er du sikret nogle, der smager virkelig godt og er fyldt med lækre kerner, frø og andre gode ting😊

Jeg har lavet en luksusudgave, hvori der er kondenseret mælk og en god mørk chokolade.

Hvis du ikke vil have chokoladen i, kan du udskifte det med rosiner, tranebær eller andet tørret frugt👏🏻

Mine choko müslibarer er super gode til at have med på farten, i madpakken eller som snack i forbindelse med træning.

De kan holde sig i køleskabet i ca 5-6 dage. Du kan også fryse dem og tage dem op som du skal bruge dem👏🏻😁

 

Du skal bruge:

50 g solsikkekerner

50 g hørfrø

50 g mandler

50 g hasselnødder

50 g kokosmel

150 g havregryn ( evt glutenfri )

2 spsk chiafrø

100 g mørk chokolade ( 70% )

1 ds kondenseret mælk

 

  • Hak mandlerne, ckokoladen og nødderne groft.
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  • Tilsæt kondenseret mælk og bland det hele godt sammen til en klistret masse.
  • Beklæd en lille form med bagepapir.
  • Fordel massen heri og tryk det godt ned i formen.
  • Sæt formen i en forvarmet ovn på 125 g i 1 time.
  • Tag formen ud af ovnen og køl helt ned.
  • Når det er køleskabskoldt, skæres der med en SKARP kniv små hapsere ud i de størrelser du ønsker at servere.

Rigtig god fornøjelse😍