Citroncreme

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Skal du snart ha’ fisk, skal du prøve min citroncreme dertil 🙂 Citroncremen er super nem at lave og kræver meget få ingredienser. Længere nede kan du se, hvad jeg har sat den sammen med.

 

Til 2 pers skal du bruge:

1,5 dl græsk yoghurt

1 spsk citronskal – ca. 2 citroner (økologisk)

Saft af ca 2 citroner

Salt og peber

Cremen skal trække i køleskabet i min 20 min inden brug.

 


 

Jeg har her sat citroncremen sammen med torskefilet, kartofler og grønt.

 

Til retten skal du bruge:

4 stk torskefilet

1 porre

1 rød peber

Citronsaft

Persille

Citronskal som pynt

 

Ca. 1 kg kartofler

Lidt olie

Salt, peber

 

Fisken renses og lægges i et fad. De toppes med fintsnittet porrer, rød peber, citronsaft, salt og peber.

De sættes i ovnen på 180 grader, ca 12 min.

Serveres med små kartofler, der er vendt i smør eller olie og krydret med salt/de krydderier du ønsker. De er bagt i ca 20 min. Du kan stikke i dem for at tjekke om de skal have mere eller mindre 🙂

 

Jeg vil tro du kan lave denne ret på max 30 min, så nemmere bliver det faktisk ikke 😀