Din passion

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Passion, er det nu så vigtig ???

Et kæmpe stort JA!!!

I (næsten) alt hvad vi foretager os, skal der være en vis passion. Det skal give mening, hvorfor vi gør som vi gør og vi skal kunne li det vi gør.

Lige fra arbejdslivet, til fritiden, ja til livet generelt. Og ja, støvsugning og toiletrengøring er måske ikke ligefrem en passioneret beskæftigelse, mere et nødvendigt onde, der så giver en vis form for tilfredsstillelse bagefter. Den del af livet er jo også vigtig. Hvis man da selvfølgelig ikke køber sig til en rengøringskone og lader hende klare skærene.

Tilbage til passionen. Hvorfor er den så vigtig? Du bliver bla glad i låget ved at følge din passion. Den får dig derud, hvor du oplever et vist flow og når du rigtig topper den, så glemmer du tid og sted og begiver dig rundt i nuet, uden at tænke på aftensmad, madpakker, vasketøj eller lign.

Vores hverdag er ofte præget af travlhed, logistik og leverpostej. Det er netop derfor vigtigt at finde ud af, hvornår du lader dig drive af din passion.

  • Hvornår er du passioneret i forbindelse med dit job?
  • Hvornår er du allermest passioneret i din fritid?
  • Hvornår oplever du at glemme tid og sted?
  • Hvornår glædes du allermest?

Det er alle vigtige og meget relevante spørgsmål at stille sig selv, idet det på denne måde bliver synligt, hvad netop du lader dig drive af; Hvad du finder glæden ved.

Jeg elsker naturligvis min familie overalt på jorden. De er alle min trygge base og der jeg glædes allermest. Minder vi skaber sammen, både i den daglige leverpostej, på ferier og særlige stunder, er på hver sin måde unikke.

Mit job som lærer består bla af de skønneste børn. Jeg har en vidunderlig klasse, hvor min fornemste opgave er at agere leder. En titel jeg er beæret omkring.

Jeg glæder mig hver dag til at være sammen med dem. Til at gøre en forskel, til at lære dem alt fra fagligt indhold til noget om livet i al almindelighed.

Når det for mig topper, er det der, hvor vi sammen bliver klogere på ting. Det er som sådan ikke når jeg som lærer udfolder min viden ovenfra og ned. Det er for de fleste lærere nemt nok. Det er meget mere, når vi mødes i den læring, der finder sted.

Min klasse ved godt, at jeg ikke ved alt. De ved også jeg lærer af dem og jeg mener den ærlighed vi viser hinanden gør, at vi viser hinanden, at vi har brug for hinanden i alle situationer; At alle udfylder en vigtig plads i klasserummet.

Jesper, pigerne og jeg forsøger at leve et sundt og aktivt liv som muligt, både gennem kost og motion. Vi glædes ved det aktive liv og drivkraften er især at mærke, hvad kroppen kan og se hvor vi kan flytte den hen.

De øjne der stråler på Laura, når hun har klaret en ny finpudsning af et spring, eller når Lærke og Lia stolt kommer hjem fra gymnastik og har lært nye ting, er unikke tidspunkter og det er her deres passion for gymnastikken skinner i gennem. Det er fedt.

I min fritid møder jeg bla passionen gennem min kæmpe store interesse for sund kost og dancefitness. Imellem madpakkerne, logistikken og de sure underbukser, er det nemlig præcis her, hvor jeg har mit “frikvarter”.

Jeg træner som oftest søndag og mandag og kører selv hold onsdag og torsdag. Det man får gennem musik og dans er for mig helt unik. Det er her mit flow topper. Musik og dans er for mig som en motorvej ind i passionens univers og noget jeg ikke ville kunne undvære. Heller ikke på de dage, man må slæbe sig afsted. Selvom jeg en dag kan være træt, fyldt i hovedet, så VED jeg hvor godt det er at komme afsted🙏🏻

Hvad er du fanget? Hvornår shiner du mest? hvad du lader dig passionere af?? Hvad glædes du ved??

Kan du ikke helt finde svar, så prøv at start med, hvad der gør dig glad, hvad du kan li at lave og hvorfor du kan li det.

Livet er alt for godt til at spise en halvlunken suppe. Hvis du ikke mærker glæde ved de ting du gør, så find ud af, hvordan du kan ændre kurs. Alting kan ikke altid være i det højeste flow, det ved jeg og det kender jeg også til. Alligevel er det vigtigt, at man hver dag står op til en hverdag, der giver mening og man er glad for.

Der er kun dig til at leve dit liv🙏🏻

Ha en dejlig dag, fyldt med alt det du holder allermest af.

KH Janni♥️