Hej


Jeg hedder Janni og er 41 år. Jeg bor med min dejlige familie, Jesper, Laura, Lærke og Lia i Årbjerg ved Skive, tæt ved fjorden, skov og by.

Jeg er vild med mad, sund mad. Jeg elsker at lave sundt og nemt mad, som ikke tager en evighed at lave. Vi er en aktiv familie, hvor tiden i hverdagene ikke er til at stå i køkkenet i flere timer.

Til daglig er jeg lærer på Brårup Skole i Skive. Jeg nyder lærerjobbet, har den mest fantastiske klasse. I fritiden er jeg sammen med familien og udover det laver jeg selvfølgelig en masse mad. Ydermere går jeg til crossdance og er fritidsfotograf, alt sammen ting som jeg elsker at fordybe mig i.

Med sitet, vil jeg løbende komme med input, opskrifter, inspiration mm. til en sundere hverdag for børn og voksne. Jeg er især optaget af de udfordringer, der er omkring overvægt og inaktivitet i Danmark. Hvordan kan vi få implementeret gode vaner hos børn og unge, så de ikke bliver overvægtige.

Alt sammen uden løftede pegefingre og med balance i livet, for de løftede pegefingre er der nok af♥️

Mit fokus er pakket ind i en grundsten om, at du er god nok som du er. Du er dig og du er fantastisk på alle måder. Ud fra dette fokus håber jeg på at kunne inspirere dig til en sundere hverdag.

Tak fordi du læser med🙏🏻

 

8 tanker om “Hej”

 1. Hej Janni!

  Jeg ventede jo spændt på oprindelsen af denne blog!
  OG… Jeg er mega fan! sikker nogen spændende retter du får bikset sammen!

  Vh Mette Mathilde 🙂 (Henrijettes kusine)

  1. Ej tusind tusind tak for de søde ord 🙂 Det betyder mere end du aner, Jeg er så glad for at kan inspirere dig og alle andre 🙂 Forsøger at vende retter med en lidt sundere hånd, uden at gå på kompromis med smag osv.

   TAK 🙂

   PS: Du har skisme en sød kusine 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *