Grøntsagsmuffins

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Indimellem skal der lidt fornyelse til i børnenes eller ens egne madpakker. Hvem kender ikke at stå og gruble over hvad dælen man skal finde på🤔😊

Disse grøntsagsmuffins er et kæmpe hit hos vores piger. Jeg laver som oftest som supplement i deres madpakker til skole og børnehave😊

De er glutenfri og der er tilført fiberHUSK, for at give dem de ekstra gode fibre, som er så godt for vores system😊

Du kan sagtens anvende almindelig mælk og istedet for fiberHUSK tilføre chiafrø.

 

Til en portion på ca 12 skal du bruge:

5 æg

1 dl havredrik

2 spsk fiberHUSK (bageversionen)

3 gulerødder

1 squash

1 håndfuld spinatblade

Salt, peber, krydderier (eks grøntsagskrydderinfra Nicolas Vahe)

  • Slå æggene ud og pisk dem med havredrik/mælk.
  • Skræl gulerødderne og skær dem og squash i små stykker.
  • Hak spinat fint.
  • Bland det hele sammen.
  • Tilsæt fiberHUSK, salt, peber og krydderier.
  • Put dejen over i smurte muffinsforme.
  • Sæt dem i ovnen på 180 grader i ca 20-25 min. ( indtil de faste at trykke på )

TIP: Disse muffins egner sig ikke til at komme i papirforme, de hænger simpelthen i.

Spray i stedet med olie eller smør formene op med smør.