Hønsesalat

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

 

Du skal bruge:

4 kyllingebryst (kogt eller stegt)

2 dl hytteost

4 dl græsk yoghurt eller A38

3 forårsløg

1 håndfuld kogte bønner

1 syrligt grønt æble

Citronskal af en citron (øko)

Citronsaft en halv citron

Lidt karry eller Nicolas Vahe Spices Chicken krydderi

Salt og peber

Pynt med persille, purløg og solsikkekerner.

 

Sådan gør du:

Hytteost og yoghurt blandes sammen og krydres godt. Citronsaft og citronskal tilsættes

Forårsløg, æble, de kogte bønner hakkes fint og tilsættes. Lad skrællen sidde på, idet der sidder så mange gode vitaminer deri.

Det hele blandes sammen og kyllingen hakkes fint og vendes i blandingen.

Smag den til med salt og peber, evt mere citron og krydderier.

Pyntes med persille, purløg og solsikkekerner.

 

TIP: Har man en rest dagen efter, kog da nogle pastaskruer og køl dem af. Tilsæt feta, tomat, rød peber eller det du synes og vend det i resten. Så har du til madpakken eller aftensmaden. Selvfølgelig sammen med skiver af sandwich-brødet 🙂

Hvis hønsesalaten er lidt tør, tilsættes lidt mere yoghurt eller hytteost og citron 🙂

God fornøjelse:)