Karrysalat

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Denne karrysalat vil jeg klart anbefale til påskebordet 🙂

Den er så fedtreduceret som den kan blive uden at være kedelig. Den er i stedet fyldt godt op med lækre sager, der klæder hinanden utrolig godt.

Du skal bruge:

2½ dl græsk yoghurt eller creme fraiche

1 stang selleri

1 skalotteløg

1 lille æble

1-2 spsk karry (alt efter smag og behag)

Citronskal af 1 citron

salt, peber

 

Selleri skæres på langs og herefter skæres den i fine stykker

Skalotteløg hakkes fint

Æblet skylles og skæres i fine stykker

 

Yoghurt/creme fraiche blandes med karry, citronskal, salt og peber og smages til.

 

Herefter blander du det hele sammen og pynter det med bladselleri, dild, persille eller lign. Skålen sættes på køl for at trække lidt. Serveres med rugbrød, sild, æg mm.

 

God fornøjelse 🙂