Kartoffelsalat

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Er du ligeså vild med grillmad som vi er😍

Jeg mener, at det er SÅ meget sommer, når vi kan sidde udenfor og spise, imens grillen snurrer derud ad☀🌸

Vi havde forleden inviteret nogle gode venner på grill, hvor vi bl.a. fik min blomkålssalat og denne plain og smagfulde kartoffelsalat😊

Som billedet antyder er Lia også fan af kartoffelsalat, så den er også vældig børnevenlig, den er nemlig uden løg🤪

Jeg havde kogt nogle små kartofler dagen forinden og jeg anvendte dem med skræl på i kartoffelsalaten.

Det gjorde jeg, idet der sidder  vitaminer lige under skrællen, men jeg synes også, at det virker rustikt og lækkert med kartofler med skræl på i en kartoffelsalat😊

De er naturligvis vasket godt inden de blev kogt og mine er endda også økologiske, hvilket jeg også synes du skal anvende.

 

Du skal bruge:

800 g små kogte og afkølede kartofler ( øko )

2 dl ylette / A38

3 spsk creme fraiche

1 citron

Salt, peber, røget paprika ( Mill&Mortar )

1 bundt purløg

(Evt 1 tsk sennep)

  • De afkølede kartofler halveres og lægges i en skål.
  • Ylette, creme fraiche, saft af en citron blandes.
  • Dressingen smages til med salt, peber og røget paprika. ( brug en alm, hvis du hellere vil det )
  • Purløg klippes i små stykker og blandes i dressingen.
  • Kartoflerne vendes i dressingen og pyntes af med persille og lidt paprika.

 

God fornøjelse og nyd grillen som vi gør♥️