KartoffelTunsalat

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Denne kartoffelTunsalat er super nem og frisk og så er den nem lige at bakse sammen👏🏻

Hjemme hos os er det en gammel traver, der ofte går i stedet for et stykke rugbrød til aftensmad på de travle dage🤩

Jeg plejer egentlig at kalde den køleskabs – kartoffelsalaten😆 Man kan nemlig variere den i et utal af muligheder, alt efter hvilke grønsager man har i køleskabet😉

En vild god og sund hverdagsret for både børn og voksne🤗

 

Til denne på billedet skal du bruge – ca 4 personer: 

 

1 kg kartofler

7-8 små tomater

2 forårsløg

3 æg

1 ds tun

1 avocado

2 håndfulde hk persille

Feta efter behag

 

Dressing:

1 spsk æblecider eddike

1 spsk olivenolie

1 spsk honning

Salt, peber

 

Topping og tilbehør:

Ristet solsikkekerner og agurkestænger

 

  • Kartoflerne koges, afkøles og skæres i grove stykker.
  • Tomater skæres i halve.
  • Forårsløg skæres i skiver.
  • Æggene koges og afkøles, skæres i mindre stykker.
  • Avocado skæres i skiver.

Alle ingredienser blandes sammen og dressingen røres sammen og hældes over kartoffelsalaten.

Sæt evt nogle ristede solsikkerkerner i en lille skål, som familien eller gæsterne kan anvende som topping.

Top evt din salat med ristede sesam.

 

Velbekomme 😀