Knækbrød

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Jeg har i samarbejde med Svansø leget lidt med ingredienser, som gør dette knækbrød meget smagfuld og frisk. Samtidig er de virkelig sprøde, også selvom jeg har lavet dem lidt tykkere end jeg ellers ville gøre med alle andre knækbrød😊

Knækbrødene er lækre til den hurtige sult eller i madpakken til frugt eller eftermiddagsmad.

Mine børn er vilde med dem😍 Og jeg har lovet snarest muligt at lave en portion mere😁

Så pas på! De er vanedannende😉😅

 

Til 1-2 bageplade skal du bruge:

1,5 dl havregryn

1 dl solsikkekerner

1 dl hørfrø

1 dl græskarkerner

1 dl hk hasselnødder

1 dl tørret hindbær

2 tsk salt

1 tsk bagepulver

4 1/2 dl hvedemel

2 dl vand

1 1/4 dl olie

 

  • Alle de tørre ingredienser blandes godt sammen.
  • Tilsæt de våde ingredienser og rør godt rundt, så dejen er klistret og god.
  • Fordel dejen ud på et stykke bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå.
  • Rul dejen flad og firkantet og tag det øverste stykke bagepapir af.
  • Slice nu dejen i firkantede stykker.
  • Bag knækbrødene i ovnen på midterste rille ved 175 g i ca 18-20 min.
  • De skal være gyldne og sprøde, men hold godt øje med ovnen.
  • Knækbrødene tages ud af ovnen og lægges på en bagerist.
  • Når det er helt afkølet knækkes de i de firkantede stykker som du slicede dem i lægges i en lufttæt beholder.

Velbekomme😍