Kokosmuffins

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Disse kokosmuffins er både friske og søde på samme tid. Du kan både servere dem som de er vist på billedet eller med lidt tilbehør ved siden af, i form af en sund creme af skyr med vanilje og lidt frugter til.

Jeg har anvendt sukrin i opskriften, men du kan sagtens bruge sukker/rørsukker deri i stedet for. Med min variation bliver den blot sukkerfri, men med samme søde smag.

Du skal bruge: (12 stk)

3 æg

90 g kokosolie

175 g sukrin eller sukker

1 knivspids salt

100 g kokos

125 g hvedemel (Finax kagehvedemel)

½ tsk bagepulver

½ tsk natron

½ tsk vaniljepulver

2 spsk græsk yoghurt eller andet surmælksprodukt

Citronsaft af en citron

Citronskal af en citron

 

  • Pisk æg og sukker til en let æggesnaps
  • Smelt kokosolien ved svag varme og lad det køle af, hæld yoghurt deri.
  • Sukrin, salt, mel, bagepulver, vaniljepulver, natron og kokos blandes sammen med æggesnapsen.
  • Kokosolien med yoghurt, citronskal og saft tilsættes og der piskes godt rundt.
  • Dejen puttes i ca 12 muffinsforme og sættes i forvarmet ovn på 180 grader i ca 12 min til de faste på toppen. (Hold øje med de ikke bliver mørke)