Kylling i fad

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

En af de retter, der altid vinder hjemme ved os, er denne kyllingeret i fad. Den er sart i smagen, men samtidig vild cremet og lækker😋

Den er om du kan se uden fløde, så det er bare med at gå ombord😍

Servér ris eller pasta til retten, og din yndlingssalat. Tjek evt under mine opskrifter for en lækker salat🤩

Glæder mig til at høre hvad du synes🙌🏻

6-8 kylling inderfilet

1 Løg

3 fed hvidløg

1 porre

3-4 tsk paprika

1 hønseboullion terning

½ liter vand

1 pk pikantost ( evt light )

Parmesan

Evt persille

Majsstivelse (efter anvisning)

 

  • Skær inderfileterne ud i mundrette stykker.
  • Skræl løg og hvidløg og hak dem fint.
  • Rens porren og skær den i ringe.
  • Kom lidt olie på en pande. Svits løg og hvidløg og kom dernæst kyllingefilterne på panden og lad dem svitse med.
  • Kog ½ liter vand, lad en boullionterning opløse deri og kom det hele i panden.
  • Tilsæt en pakke pikantost ( light )og rør godt rundt i panden mens det små småkoger.
  • Rør lidt maizena ud i et glas med vand og tilsæt lidt af gangen indtil du har den rette konsistens.
  • Tilsæt porrerne i retten og hæld det hele i et ildfast fad og sæt det i ovnen på 175 grader i 20 min.
  • Tag fadet ud af ovnen og riv parmesan udover retten,  hak evt lidt persille og drys ovenpå.
  • Servér retten sammen med ris eller fuldkornspasta.

God fornøjelse