Kylling i grønt

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

“Hvad skal vi have til aftensmad?”

Det er vi en del der tænker på hver dag, og på de travle hverdage er tiden bare ikke til flere timers madlavning😅

Det skal måske gå lidt stærkt, idet man lige skal nå at køre børnene til gymnastik og oveni skal man nå et møde. Man kan blive helt forpustet🤩

På de dage er tiden kun til de hurtige retter, hvilket også kan være en super kulinarisk oplevelse🤗

Er du til kylling i grønt, som er nem og hurtig at tilberede, så læs endelig videre😁

Hurtig ja; Jeg har nemlig endnu ikke præsteret at lave den på over 30 min, så det er virkelig en ret, der falder indenfor kategorien: hurtig og nem hverdagsret🤩👍🏻

Vi spiser enten ris, pasta eller perlebyg til denne kyllingeret, så det er kun fantasien der sætter grænser😊

Du kan spice den op og ned som du ønsker. Som familieret vil jeg holde lidt igen med chiliflagerne, men igen, så er det jo en smagssag😁

Ønsker du en mere snasket udgave, så server en lækker dressing dertil🤗

 

Du skal bruge: ( 6 Pers )

4-5 Kyllingebryst

2 fed hvidløg

1 løg

2 håndfulde grønne bønner

1 broccoli

1 squash

3-4 spsk balsamico

Salt, peber, paprika, chiliflager

Græskarkerner og ost i tern ( topping )

 

  • Skær kyllingebrystet i små stykker og svits det på en pande med olie.
  • Krydr med salt, peber, paprika og chiliflager.
  • Tilsæt balsamico og lad kødet trække smag.
  • Skær broccolien i små buketter.
  • Skær squash i tern.
  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Tilsæt løg, hvidløg, broccoli, bønner og squash og rør det godt rundt.
  • Lad det hele hygge sig på lavt blus i 10 min.
  • Smag retten til og server den på et fad med græskarkerner og ost i tern som topping.
  • Spis ris, pasta eller perlebyg dertil.

 

Velbekomme♥️