Lasagne

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

En af vores hverdagsfavoritter er lasagne😍 Men det skal være en ganske bestemt en af slagsen, nemlig en helt plain uden skjulte grønsager osv😁

For år tilbage, forsøgte jeg altid at skjule diverse grønt i lasagne og det blev altid opdaget af især Lærke😅 Jeg lærte derfor ret hurtig, at det var langt bedre med en lasagne uden for mange dikkedarer og så kan man jo supplere med en lækker salat til🤗

Du skal bruge:

1000 g oksekød

2 ds hakkede tomater

1 løg

2 fed hvidløg

1 dl okseboullion

2 tsk paprika

2 tsk oregano

1 tsk basilikum

3-4 laurbærblade

Salt/peber

Morneysauce

Lasagneplader

Revet ost

  • Pil løg og hvidløg og hak det fint.
  • Kom det på i en gryde med lidt olie et par minutter ved middel varme.
  • Tilsæt oksekød og brun det af.
  • Krydr med paprika, salt, peber, oregano og basilikum.
  • Tilsæt de hakkede tomater.
  • Kog 1 dl  i en elkedel og hæld vandet i en beholder og tilsæt okseboullion terning.
  • Lad det hele småkoge i min 30-40 min med laurbærblade i gryden. Smag til!
  • Tag laurbærbladene op af gryden.
  • Tag et fad og tilsæt på skift i nævnte rækkefølge: kødsovs, morneysauce, lasagneplader. Slut det sidste lag med kødsauce og top lasagnen med revet ost.
  • Sæt fadet i ovnen ved 175 g i ca 25-30 min. Lasagnepladerne skal være møre, så stik evt med en kødnål deri.

Velbekomme😍