Makronmuffins

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Idag skal vi til sommerfest med hele 0.årgang på Brårup Skole. Jeg sidder selv i forældrerådet for Lærkes klasse med 4 andre skønne mødre😊

Vores helt klare metode til at holde de fedeste arrangementer er, at det skal være “Keep it simple”.

Folk skal kunne deltage uden at føle man skal betale en masse, gøre en masse eller stille en masse an😊 Børnene hygger sig jo alligevel på trods af, at man blot mødtes for at drikke en kop kaffe.

Idag har vi så bestemt, at alle 50 børn og familier skal mødes på skolens sportsplads fra kl 14-17 med madkurv til deres egen familie.

Her skal vi så hygge og have gang i et par aktiviteter. Det bliver SÅ godt🤩

I madkurven er bl.a. disse Makronmuffins med kokos og hindbær. De gør sig virkelig godt og især hindbærren sætter lidt syre på al den søde smag fra feks makron🤗

 

Du skal bruge: ( 12 muffins )

2 æg

150 g sukrin eller sukker

150 g græsk yoghurt

1/2 banan ( moden )

125 g makroner

75 g kokosmel

200 g speltmel

2 spsk frysetørret hindbær

3 spsk kokosolie

2 tsk mandel essens

2 tsk vaniljepulver

2 tsk bagepulver

 

  • Pisk æg og sukrin til en luftig æggesnaps.
  • Mos bananen og knust makronerne let.
  • Vend alle de våde ingredienser i dejen.
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål og bland det godt.
  • Hæld de tørre ingredienser over i dejen og rør godt rundt. ( jeg anvender min røremaskine med K-spaden )
  • Fordel dejen i muffinsforme og sæt dem i ovnen på 180 grader i ca 15-17 min. ( bagetiden afhænger af størrelsen på dine forme, så hold øje – de er færdige når de er faste at trykke på )

God søndag😍👌