Mangocreme

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Mangocremen er en sikker vinder herhjemme. Den smager SÅ meget af sommer og sol og sommerferie 😀

Lov mig lige at prøve den, er sikker på du ikke vil fortryde:)

Den er virkelig god til at bruge som topping og dip til en frugt skål. Skal den være ekstra spicy kan du undlade banan, men i stedet tilføje lidt chili og løg. Så har du pludselig en lækker creme til et stykke kød. Nedenfor kan du se de variationer vi har brugt.

Hvis du finder på gode forslag til at anvende cremen, så læg det meget gerne ind som kommentar eller på Instagram, hvor mangocremen også bliver lagt op. På den måde kan vi være med til at inspirere hinanden 🙂

 

Til mangocremen er der brugt:

1 mango

½ banan

Saft af en appelsin

Appelsinskal af en appelsin (husk den skal være økologisk)

1/2 tsk vaniljesukker

2 spsk vand.

 

Det hele køres til en lind masse i minihakkeren eller foodprocessoren. Sættes på køl og anvendes som du ønsker.

 

Her har jeg lavet en ganske almindelig havregrød og toppet den med mangocreme, carambole, passionsfrugt, jordbær, pistacienødder og kokoschips. Luksus morgenmad 😀

Her er cremen anvendt på græsk yoghurt med tilsvarende topping 🙂

 

Her bruges den som dip til frugt, et virkelig lækkert tip til frugtfadet 🙂

 

Som sagt kom endelig med dit gode fif til brug af cremen 😉

 

Rigtig god påskesøndag 🙂