Mild coleslaw

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Coleslaw har jeg altid haft det lidt ambivalent med. Jeg har altid synes, at det er vældig frisk, men hvidkål har jeg det bare lidt stramt med😅

Derfor var mit første projekt i retten, at ændre hvidkål med spidskål. Spidskål er nemlig meget mere mild i smagen😋

Jeg har vendt spidskål og gulerødderne i en reduceret mængde dressing, fordi jeg ikke er vild med snasket coleslaw😁

Denne coleslaw er efter min mening helt perfekt og blir heller ikke for meget i en sandwich eller som tilbehør😁👌

Er du den, der er vild med snasket mad, laver du jo bare dobb portion af dressingen😁

 

Jeg har brugt:

1 spidskål

2 håndfulde revet gulerødder

3 dl cremefraiche ( mager )

1 spsk mayonnaise ( light )

1/2 citron

1 tsk salt

1 tsk sukker

1,5 tsk dijonsennep ( smag til )

  • sennep, creme fraiche, mayonnaise blandes godt sammen med citronsaft, sukker og salt.
  • Skær spidskål i grove stykker og bland det med revne gulerødder.
  • Hæld det i en skål og pynt af med persille.
  • Lad det trække i køleskabet i mindst 30 min.

Velkomme😋🤩