Min tid

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Dette indslag har intet at gøre med reklame eller lign, det er ren og skær bare en KÆMPE anbefaling♥️

…. Og faktisk også et ret personligt indlæg🙏🏻

Indlægget vil især kredse omkring MIN TID, min tid til afspænding, eftertanke og optankning. Det er nemlig kranio-sakral terapi.

Jeg booker en tid ca hver 6.uge, og det er min helt særlige tid, hvor jeg i 1 time kommer helt ned i gear og når jeg går ud af døren, er jeg nærmest født på ny.

Hvad er kranio sakral terapi??

Jo, det ligger nærmest i ordet; Terapi for krop og sjæl🙌🏻

Med meget blide tryk, faktisk med tryk som et A4 papir, bliver man masseret. Først ned langs ryggen, både på den ene og anden side.

Dernæst nakken og hovedet. Uden hokus pokus ligger man altså på en briks med tøj på.

Al det tekniske om, hvad kranio sakral terapi præcis er, kan du læse mere om i det her link⤵️

https://www.srab.dk/behandlingsformer/kranio-sakral-terapi/historien-bag-kranio-sakral-terapi/

Jeg vil i stedet koncentrere mig om, hvad det kan give både under selve behandlingen, og også de fantastiske (bi) virkninger det har🤗

I kender nok alle til, at vi altid skal nå noget. Vi har deadlines næsten hele tiden. Selv morgenmad, aftensmad sætter en deadline for os.

Det giver sig selv, at det naturligvis på visse områder skal være sådan. Ellers ville alt jo bare være en flydende masse, som vi bevæger  os rundt i.

Men noget af det, der kan sætte sig ved for mange deadlines hele tiden og altid, er en stor travlhed, som er lidt udefinérbar.

Af ren fysisk karaktér, får man måske ondt i nakken, hovedet, for lidt søvn, man bliver træt eller andre ting, der kan nage.

Det er HER kranio sakral terapi bl.a. kan gøre en verden til forskel for dig, og har du ikke prøvet det, så vil jeg virkelig anbefale dig at prøve det!

Du vil opleve det som DIN ego-tid, dit frirum, din tid til afspænding🙌🏻

Indimellem når jeg så langt ned i dvale, at jeg næsten falder halvt i søvn🤗

Efter en behandling er det naturligvis meget individuel, hvad man kan opleve som dejlige “bi” virkninger.

Helt personligt oplever jeg i timerne efter en behandling, en træthed, som er “dejlig”. Ikke en udmattende træthed, men det er som om jeg er født på ny. Og som gevinst af det, får jeg bare meget mere overskud til at imødekomme de deadlines, jeg beskrev tidligere😁

Når jeg kommer hjem, kan også opleve at blive lidt mere indadvendt og rørt. Jeg tror det skyldes de mekanismer, der sættes igang ved en sådan behandling.

Som du kan læse i linket, er kranio sakral rigtig godt og et brugbart værktøj for både børn og voksne♥️

Jeg er lige kommet fra en behandling hos Karina, som er min kranio sakral terapeut.

Jeg havde glædet mig helt vild, for denne gang var jeg spændt op i både nakke, kæbe og hoved, så det var tiltrængt og SÅ skønt🤩

Bor du i Skive, så vil jeg KLART anbefale hende. Hun er mega professionel i sin tilgang til faget og ser dig som et menneske og tilgodeser dine behov. Du er ikke bare 1 ud af mange kunder🙏🏻

Hun har også Laura og Lia under kærlig behandling og de er også SÅ vilde med hende😍

Du får lige et link her til Karina⤵️

http://karinariisgaard.dk

Men hvad gør du i en presset hverdag? Gør du noget for dig selv, så du er i trivsel og klar til hverdagens udfordringer?

Det håber jeg🙏🏻

 

Ha en dejlig dag♥️