MiniPandekager

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

De her MiniPandekager er både sukker -og glutenfri.

De er med banansmagen naturlig sødet og har ligeledes en fantastisk sprødhed i sig.

Lav dem små, så har du til en eftermiddagssnack eller til morgenmaden.

Hjemme hos os er de et kæmpe hit og noget vi ofte laver i weekenden.

Du kan både lave dem glutenfri som jeg har gjort, ved brug af quinoamel, eller blot anvende almindelig hvedemel. Det er helt op til dig 🙂

 

Til dem du ser på billedet (ca 12 MiniPandekager) skal du bruge:

2 modne bananer

3 æg

1 dl glutenfri havregryn

1 dl quinoamel

1 knivspids salt

1 spsk chiafrø

 

  • Knæk bananen i mindre stykker og put dem i en skål
  • Slå æggene ud og kom dem ned til bananen
  • Havregryn, quinoamel, salt og chiafrø tilsættes
  • Blend det hele med stavblender til du får en jævn grød
  • Put to skefulde op på en oliebeklædt pande og glat dejen hurtig ud til en cirkel.
  • Steg pandekagerne på begge sider til de gyldne og faste.

Server MiniPanderkagerne med bær, nødder, frugter eller hvad du har lyst til at servere dertil.

 

God fornøjelse 🙂