Müsli

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Hjemmelavet müsli er for os næsten et must at have i køkkenskabet😊

Det er simpelthen så lækkert med en god hjemmelavet en af slagsen.

I princippet kan du anvende alle mulige kerner og gryn, så inden du handler ind, kunne du måske gå på jagt i køkkenskabene🤩

Jeg har her lavet en glutenfri müsli, men i princippet kan du sagtens bruge almindelige havreryn😉

Vi bruger vores hjemmelavet müsli på skyr, A38, som topping på en smoothiebowl eller på de dejlige varme dage på en hjemmelavet koldskål😋

 

Til en stor beholder skal du bruge:

200 g glutenfri havregryn

50 g hasselnødder

50 g solsikkekerner

50 g græskarkerner

30 g chiafrø

50 g akaciehonning

2 spsk peanutbutter

Lidt rå kakaopulver

 

  • Tænd ovnen og sæt den på 175 grader.
  • Hak hasselnødderne groft.
  • Bland alle de tørre ingredienser (undtagen kakao) godt sammen.
  • Varm akaciehonning og peanutbutter i en gryde og tilsæt de tørre ingredienser og rør godt rundt.
  • Put bagepapir på en bageplade og fordel müslien derpå.
  • Sæt pladen i ovnen på 175 g i ca 15 min. Rør rundt et par gange.
  • Når den glutenfri müsli næsten er afkølet drysses kakaopulver udover müslien og den hældes på rengjorte glas med låg.

 

Rigtig god fornøjelse😍