Müslibidder

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Her er de skønneste små müslibidder, som er gode at have med i madpakken😊

De er uden rosiner, abrikoser og dadler, så alle jer der ikke er fan af de ingredienser i müslibarer ( incl mig ) kan nyde de her i vildskab😁

De er glutenfri, idet jeg har valgt en glutenfri havregryn, men det kan du sagtens skifte ud med almindelig havregryn🙌🏻

 

Du skal bruge:

150 g havregryn ( glutenfri )

150 g hasselnødder

50 g solsikkekerner

50 g græskarkerner

50 g hørfrø

20 g chiafrø

30 g valnødder

20 g kokosmel

1 ds kondenseret mælk eller hjemmelavet

1 tsk vaniljepulver

 

  • Hak nødderne groft og bland det med de tørre ingredienser.
  • Varm mælken op ved svag varme og bland de tørre ingredienser deri.
  • Rør godt rundt.
  • Fordel nu massen i et fad beklædt med bagepapir og tryk det hele jævnt ned i fadet.
  • Bag fadet ved 125 grader i en time.
  • Lad müslipladen køle helt ned inden du skærer den ud og mundrette bidder.
  • Skal müslibidderne være ekstra lux, så pynt dem af med lidt smeltet chokolade.

TIP: Opbevar dem på køl i en lukket beholder eller frys dem og tag som du skal bruge dem.