One Pot-spicy

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Skal aftensmaden gå stærkt, så vil jeg klart anbefale at lave ONE POT. I ordet ligger det, at det hele bliver lavet i 1 gryde. MEGA smart😁

Igår tog jeg tid på hvor lang det tog mig at lave retten, og uden at have travlt med at hakke og snitte osv, kunne vi sætte tænderne i aftensmaden efter kun 20 min🤩🤩

Endnu en af fordelene ved One-Pot metoden er, at alle ingredienser tager smag af hinanden og derved bevares både bid og smag i grøntsagerne.

Du skal bruge:

300 g fuldkorn spaghetti

3 spsk olivenolie

7 dl grøntsagsboullion

1 ds hakket tomater

1 løg

2 fed hvidløg

1 stor gulerod

1/2 tsk chili

1 tsk paprika

1 håndfuld basilikumblade

3 spsk hytteost

20 cherrytomater

Revet parmesan til pynt

Basilikumblade til pynt

  • Start med at find en gryde med god bund i.
  • skræl løg og hvidløg og finthak begge dele.
  • Skræl guleroden og skær den i små stykker.
  • Skyl tomaterne.
  • Kom nu alle ingredienser op i gryden og kog det op ved høj varme et par minutter. Rør lidt rundt i gryden og hjælp spaghettien ned i gryden.
  • Lad det simre videre ved svag varme i ca 10-12 min ( til spaghettien er mør )
  • Anret på tallerkener og pynt med revet parmesan og basilikumblade og evt lidt ristede solsikkekerner.

Velbekomme😍