Paprikagryde

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

En ret vi især er vilde med en vinterdag er denne paprikagryde😍

Jeg synes bare der er noget vinteragtigt over gryderetter som denne😁

Servér retten med ris eller pasta og en god salat til. Hvis du vil inspireres til en salat, så lur endelig under salat og tilbehør i menuen😁

Til ca 6 personer skal du bruge:

800 g skinkekød i tern eller anden kød

100 g bacon i tern

3-4 tsk paprika

5 dl vand

1 grøntsagsboullion terning

1 pk pikantost

1 løg

1 fed hvidløg

4 rød peber

Salt/peber

Majsstivelse

  • Pil løg og hvidløg og finthak dem.
  • Put en boullionterning i vandet.
  • Svits løg, hvidløg, skinkekød og bacon i lidt olivenolie.
  • Tilsæt paprika og pikantost og rør godt rundt.
  • Tilsæt grøntsagsboullion og lad det koge langsomt op.
  • Når det koger skrues ned, så retten småsimre i ca 30 min.
  • Krydr med salt og peber.
  • Skyl og rens peberfrugten. Skær den i grove stykker.
  • Jævn paprikagryden med majsstivelse som anvist på pakken.
  • 5 minutter før retten serveres tilsættes rød peber. På den måde har den stadig lidt bid.
  • Servér straks sammen med ris eller pasta.

Tip: jo længere tid sådan en ret som denne får lov at simre, jo bedre blir den. Du skal blot jævne den og tilsætte rød peber 5 min inden retten serveres.

God fornøjelse♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *