Quesadillas

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Til de langsomme morgener er denne her sag altså bare et hit blandt Jesper, jeg og pigerne. Den er god som et alternativ til de tunge rundstykker og øvrigt brød. Og som advarsel, så mætter den enorm, uden at man efter føler sig som en tung elefant 😀

Opskriften får du her:

Ca. 5 stk

Tortilla (hjemmelavet eller købte i fuldkorn)

8 æg

1 hakket løg

Nogle skiver god salami, kyllingebryst eller andet kød man synes om.

Revet ost, persille, salt, peber, chilikrydderi, papirka

Tilbehør som skive af tomat med mozerella

Knækbrød

 

Fremgangsmåde:

Lidt olie kommes på en pande og æggene piskes sammen  i skål og hældes på panden. Laves til scramble og krydres. Fint hakkede løg svitses på panden uden at tage farve.

Kødet svitses på panden i lidt olie.

Ingredienserne placeres på midten af tortillaen og foldes til sidst, først horisontalt, så vertikalt.

Pakkerne lægges på panden, hvor der lidt olie på. De skal have ca 3-4 min på hver side ved middel var,e. Pas på de ikke bliver for mørke.

Serveres med tomatskiver, mozerella eller hvad du ellers har i køkkenet 🙂

 

Velbekomme 😀