Rejesalat

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Opskriften på en lækker forret, en nem ret til aftensmad eller bare en lækker luksus frokost er lige her til dig😍

Vi elsker rejer herhjemme, og egentlig fisk i det hele taget. Og som hovedparten af alle andre danskere, må vi indrømme, at det burde vi få meget oftere👌🏻

Rejer og feta gør sig rigtig godt sammen. Den milde reje med de fede feta og så naturligvis alle de andre smags nuancer ingredienserne giver i samspil med hinanden, er så fantastisk🙏🏻

 

Til et stort fad skal du bruge:

200 g store rejer

2 forårsløg

½ agurk

6-8 cherrytomater

1 citron

Dild

Feta

Valnøddeolie

Salt/peber

 

  • Skyl rejerne og pil evt halen af dem.
  • Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe.
  • Del agurken og skrab evt kødet ud.
  • Skær tomaterne i kvarte
  • Bland det hele på et fad eller i en skål og vend det med en god feta.
  • Pluk dilden og vend det ligeledes i salaten.
  • Dryp lidt valnøddeolie udover salaten.
  • Krydr med salt og peber og pres saften af 1 citron udover til slut.

God fornøjelse😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *