SalatTopping

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Denne salattopping er prikken over i’et i din salat, uanset hvordan du blander den. Den vil også være super god som topping på et stykke kylling, fisk eller lign.

Jeg er i det hele taget vild med “multiprodukter” som kan anvendes på forskellige måder 🙂

Du skal bruge:

1 dl sesam

1 dl græskarkerner

1 dl solsikkekerner

½ dl hørfrø

2 spsk pinjekerner

3 spsk balsamico

1 spsk ahornsirup

1 knivspids spidskommen

Lidt peber

 

  • Frø og kerner ristes på en tør panden til kernerne begynder at knitre.
  • Panden tages af blusset og balsamico, sirup, spidskommen og peber tilsættes.
  • Rør godt rundt.
  • Put det hele på en beklædt bageplade og rist det hele på 130 grader i ca 12 min (hold øje med det ikke bliver brændt)
  • Når blandingen er afkølet hældes det på rengjorte glas med låg.

 

Rigtig god fornøjelse 🙂