Spinatpandekager

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Pandekager er noget de fleste er ret så vilde med, og begejstringen herhjemme blir ikke mindre af at de får en fantastisk grøn farve😍

Ikke nok med at det bliver “sjovere” at spise dem, så får de også lige lidt sund kærlighed med på vejen i form af friske spinatblade🌱

Til denne portion bliver der ca 8 spinatpandekager. Skal de spises til tapas, laver du dem blot meget mindre, ca 2 spsk til hver pandekage.

 

Du skal bruge:

100 g frisk spinat

3 dl mælk

3 æg

75 g fuldkorns hvedemel

100 g hvedemel eller fint speltmel

1/2 citron (øko)

1 tsk salt

Friskkværnet peber

 

  • Skyl spinaten.
  • Riv skal af 1/2 citron
  • Blend alle ingredienser og lad dejen trække i 10 min i køleskabet.
  • Hæld lidt olie på panden og hæld dej på panden.
  • Vend pandekagen.

 

Server pandekagerne med dit yndlings kød eller fyld den blot med grønt og min persilledressing på de kødfri dage.