Suppebrød

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Til enhver suppe bør der simpelthen spises lækre hjemmebagte suppebrød.

Jeg har her en super nem opskrift til dig som vil bringe lykke hos både store og små.

Tip ca 12 stk skal du bruge:

25 g gær

50 g smør

2 dl mælk

1 dl A38

1 tsk honning

1 tsk salt

1 æg og 1 til pensling

100 g grahamsmel

Ca 300 g hvedemel

  • Smelt smør ved svag varme og bland mælk og A38 heri.
  • Hæld blandingen i en skål og smuldr gæren heri.
  • Rør det godt rundt
  • Tilsæt honning, salt, æg og grahamsmel
  • Tilsæt hvedemel lidt af gangen og ælt dejen glat.
  • Lad dejen hæve i 45 min.
  • Træk dejen ud til en cirkel og skær med pizzahjulet nogle slices.
  • Riv parmesan hen over dejen.
  • Rul de små slices fra det brede stykke og ind mod midten.
  • Sæt dem på en bageplade og vip enderne, så det bliver til et horn.
  • Pensl suppebrødene med et sammenpisket æg og lad dem efterhæve i 20 min.
  • Bag suppebrødene i ovnen ved 200g i ca 10-12 min.