Syltede rødløg

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Syltede rødløg; Tilbehøret der kan pifte enhver ret eller håndmad op😁😁

De er fantastiske på flere forskellige måder. Ikke nok med at de er utrolig dekorative, så er de også vild smagfulde.

Vi bruger dem nærmest ovenpå alt. Rugbrødsmadder, ovenpå pizza, ovenpå ost, ovenpå gryderetter, burgere …. listen er nærmest uendelig😍

Fortæl endelig hvis du har succes med dem på andre måder end dem jeg har listet op🤩

Til 1 glas:

3 rødløg

1 dl vand

1 dl eddike (klar)

½ dl sukker

½ citron

½ chili

4 cm ingefær

Peberkorn

 

  • Skræl ingefæren og fint hak den.
  • Finhak chilien.
  • Skræl løgene og skær dem i tynde ringe.
  • Kog vand, eddike og sukker op i en gryde til sukkeret er opløst.
  • Tilsæt saft af ½ citron.
  • Hæld væden i et rengjort glas.
  • Tilsæt løg, chili, ingefær og peberkorn.
  • Pres alle ingredienser ned, så væsken dækker det, sæt låg på og sæt glasset på køl i min 5-6 timer.

TIP: De syltede rødløg kan holde sig på køl i ca 14 dage.