TortillaPizza

image_pdfLav PDFimage_printUdskriv

Pizza har altid været fastfood nr. 1 herhjemme. Det er det egentlig stadig, men nu laver vi den som oftest bare selv og skal det gå ekstra stærkt, så laver vi en pizza på tortilla-wraps. Det giver en let bund, som er mere sund end den traditionelle.

Man kan putte det fyld på man ønsker og toppe den med grønt.

På denne pizza, har jeg valgt at toppe med grønt og min salattopping, og det vil jeg klart anbefale dig at gøre. Det giver lige pizzaen et ekstra pift. Opskriften på salattopping, kan du finde under menuen opskrifter/aftensmad 🙂

 

Du skal bruge:

1 pakke tortilla wraps

Tomatsauce

1 pk lufttørret skinke

1 pk mozzerella (mini)

Lidt salat

Tomater

1 håndfuld salattopping

 

  • Tomatsauce fordeles på det antal pizzaer man ønsker at lave
  • Skinken fordeles ( 1 pk til 2 pizzaer)
  • Mozzerella skæres i halve og fordeles på pizzaerne.

Pizzaerne sættes i en ovn på 200 grader i ca 8-12 min (hold med de ikke bliver for mørke, bunden skal være sprød!!)

Til slut pyntes de af med grønt, tomater og salattopping og serveres straks.

 

TIPS: Har du lavet en af mine pestoer, kan du med fordel tilsætte det ovenpå salaten 🙂

Velbekomme 😀